Rezumat:
[yasr_overall_rating size=”large”]
Cand spui HORECA in Romania te gandesti la o industrie super intensa pentru ca vorbim de unul dintre cele mai fluctuante sectoare din Romania. Pensiuni, hosteluri, moteluri, hoteluri care se deschid sau intra in renovari, reparatii, schimbari de actionariat, restaurante care apar sau care se extind, pub-uri care se inchid sau se deschif. Dar indiferent ca vorbim de un hotel, un restaurant sau o pensiune, si aici sunt anumite trend-uri pe care specialistii le aduc in atentia publicului online sau offline.
Concret, proprietarii au inteles ca trebuie mereu sa se reinventeze, sa recreeze spatii, pentru ca altfel raman fara clienti. Destinat confortului si multumirii clientilor, segmentul HORECA este unul dintre cele mai cautate de catre designeri pentru ca ofera acestora posibilitatea de a-si impune ideile si de a crea de la zero visuri care apoi devin realitate.
O astfel de echipa specializata in design interior bar s-a decis sa-mi ofere cateva informatii extrem de utile si de valoroase. Vorbesc despre persoane care isi incep dimineata cu un dictionar de cuvinte precum – „design interior bar”, „design interior baruri si cafenele”, „amenajarea unui bar” sau „amenajari bar cafe”.
Ce se poarta in domeniul de amenajari Horeca in anul 2016? Ce mai e la moda atunci cand vorbim de design interior bar, design interior baruri si cafenele, amenajarea unui bar sau amenajari bar cafe. Probabil o astfel de intrebare macina in mod constant proprietarii de business-uri din acest sector, intrucat succesul este determinat de fiecare data de multumirea clientilor, iar multumirea clientilor este direct proportionala cu rata profitului. Cum reusesc urmatorii arhitecti sa gaseasca mereu resurse creative si sa vina cu cele mai bune solutii? Vom afla impreuna.
ALEXANDRU BALAN
Alexandru Balan este arhitect de origine romana, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de arhitectura. Membru Ordinului Arhitectilor din Romania din 2008, arhitect cu drept de semnatura. Incepand cu 2003, in calitatea de co-fondator al One Design, Alexandru coordoneaza activitatea generala a firmei. Este vorbitor fluent al limbii engleze.
ARH. OTILIA SANDU
Otilia este absolventa a Facultatii de arhitectura din cadrul Universitatii „Spiru Haret” Bucuresti, iar in cadrul One Design este implicata in toate proiectele de arhitectura generala, design interior si design de mobilier. CU O EXPERIENTA DE 5 ANI DE LUCRU IN DOMENIU PROIECTARII DE ARHITECTURA SI ESTE VORBITOARE FLUENTA A LIMBII ENGLEZE.
ARH. CATALINA BRINZAREA
Catalina este absolventa a Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii Spiru Haret, Bucuresti, in cadrul biroului de arhitectura One Design fiind responsabila de proiectele de amenajare interioara, arhitectura de detaliu si mobilier. Experienta acumulata in companiile precedente se dovedeste a fi de un real succes pentru echipa noastra.
ARH. IOANA ARON
Ioana a absolvit cursurile Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” Bucuresti, fiind extrem de implicata in toate proiectele biroului nostru, ocupandu-se preponderent de arhitectura generala, proiectare constructii civile si interventii asupra constructiilor existente.
LAURENTIU ZARNESCU
Laurentiu este absolvent la Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti. Din 2005 este inginer de rezistenta fiind implicat de-a lungul timpului in toate tipurile de proiecte cu functiuni cat mai diverse. Este vorbitor al limbii engleze.
PAUL SAMSONESCU
Paul Samsonescu este arhitect de origine romana, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de arhitectura. Membru Ordinului rhitectilor din Romania (OAR) din 2008, arhitect cu drept de semnatura. Incepand cu 2003, in calitate de co-fondator al One Design, Paul coordoneaza activitatea profesionala a firmei. Este vorbitor fluent al limbii engleze si italiane.
Directii in amenajarile interioare
Prin urmare, tendintele anului 2016 in materie de amenajari Horeca vizeaza doua directii: orientarea catre design autohton, dar si strain, impreuna cu personalizarea oricarui decor. Orice restaurant modern, orice cafenea clasica, terasa, club, hotel sau pensiune trebuie sa tina cont de astfel de elemente, pentru a se alinia cu trend-ul si pentru a multumi cerintele tot mai exigente ale clientilor.
[yasr_visitor_votes size=”large”]