Rezumat:
Mi-am făcut azi cont de twitter. WOW! Ce realizare vor spune ironic majoritatea dintre voi. Aşa e. Nu e nicio chestie. Să ai cont de twitter e la fel de banal ca a avea cont de mess sau hi5. Tocmai despre asta vreau să vorbesc pe caramida asta online. Despre zoon onlinenikon, o specie evoluată din zoon politikon de la Artistotel. Omul este un animal social, iar în aceste vremuri a devenit un animal social online. Eu sunt mai ,,depăşit la nivelul asta”. Eu mi-am făcut prima adresă de mail prin clasa a XI-a, primul id de mess l-am făcut prin clasa a XII-a, si chiar dacă am mai avut vreo trei prin facultate, mi-au fost piratate şi azi tot de pe id-ul din liceu „mesengeruiesc”.
Mai mult, primul cont de hi5 l-am avut prin anul III de facultate şi prin anul IV am avut şi două bloguri pe care le-am abandonat. În concluzie, sunt un ,,animal încă sălbatic,, în online, dar am realizat totuşi câteva lucruri, şi dacă am sau nu dreptate, sper să aflu de la voi. În primul rând vreau să ştiţi că mi-am şters conturile de hi5 pentru că am descoperit că hi5 la noi a devenit un fel de pitipoanca.ro. Cel puţin asta e opinia mea. Pe facebook nu mi-am facut cont si nu o sa imi fac pentru ca nu simt ca ma reprezinta, iar cont pe twitter mi-am facut din curiozitate. Daca aveti alte opinii si argumente le astept, mai ales ca in ultima vreme sunt intrebat pe mess de ce nu mai am cont de hi5….
By: Bogdan DĂRĂDAN
Twitter e important pentru că are valoare mai mare in exprimarea opiniilor maselor. E folosit de exemplu de sociologi si din ce am citit pe net de medici pentru urmarirea evolutiilor epidemiilor. Plus ca e ultimul racnet te asigur. Fata de facebook (sau alte retele sociale) twitter e considerat la fel de important intre colaboratori ca si adresa de mail. Se pare ca este mai important pentru opinii si informare.
So Follow me at http://twitter.com/avrampetru.
Ehhheee..Bogdane! Lasa ca ai sa vezi tu ce important este Twitter. Nu ma feresc sa recunosc faptul ca am privit si eu cu o oarecare reticenta toate aceste programe de „social networking”. Si inca o fac…Important este sa cunosti limitele, sa comunici la obiect si…sa nu devii „zoon onlinenikon”. Cand ne vedem pe LinkedIn?
P.S: I’m twittering on http://twitter.com/bogdan_antohe
See ya
Tiberiu, YM si Skype sunt programe care iti permit sa comunici in timp real, beneficiind de marele avantaj voice & video. Trecand insa in sfera Facebook, lucrurile se complica putin. Ca retele sociale, aceste „site-uri ” iti permit sa fii in contact cu oamenii cunoscuti, sa te faci cunoscut si sa cunosti altii cu interese apropiate de ale tale. Totul pana ajungi un GURU al online-ului.
Depinde de fiecare in ce masura stim sa intersectam online-ul cu viata reala, propriu-zisa.
deci deja hi5 a devenit pt copilasii aia de generala.. eu zik direct blog sau site
cdrty