Divertisment

Filmul FĂRĂ ZGOMOT – ZIUA 1 / A Quiet Place – Day 1

 

 

FĂRĂ ZGOMOT – ZIUA 1 este un prequel al thrillerului post-apocaliptic din 2018 „Fără zgomot”, care aduce o perspectivă proaspătă și captivantă asupra invaziei extraterestre care a devastat lumea. Filmul o are în rolul principal pe Lupita Nyong’o, care interpretează pe Sam, o femeie prinsă în New York City în timpul primelor etape ale invaziei creaturilor extraterestre cu auz ultrafin.

Într-o lume în care un sunet poate aduce moartea instantanee, filmul ne duce în haosul inițial al invaziei extraterestre care a forțat omenirea să trăiască în tăcere. Sam se află prinsă în New York, unul dintre cele mai populate și zgomotoase orașe din lume, când creaturile încep să apară. Pe măsură ce străzile devin câmpuri de vânătoare pentru aceste monștri sensibili la sunet, Sam trebuie să se strecoare prin haos și să găsească modalități de supraviețuire într-un oraș care nu a fost niciodată mai tăcut.

Citește în continuare „Filmul FĂRĂ ZGOMOT – ZIUA 1 / A Quiet Place – Day 1”

Actualitate, Sport

Taxi drift la cea de-a doua ediție DROPDOWN, pe 29 și 30 iunie, la Romexpo

În weekendul următor, pe 29 și 30 iunie, va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului auto DROPDOWN. Expoziția se va desfășura în cel mai mare centru expozițional din România, pavilionul B2, de la Romexpo, iar iubitorii de mașini vor avea ocazia să admire cele peste 350 de mașini expuse, precum și să beneficieze inclusiv de taxi drift alături de piloți profesioniști.

Citește în continuare „Taxi drift la cea de-a doua ediție DROPDOWN, pe 29 și 30 iunie, la Romexpo”

Divertisment

Caravana Metropolis revine la Tulcea între 9 și 14 iulie

 

Caravana Metropolis revine la Tulcea cu cinema în aer liber, între 9 și 14 iulie

 

Cinematograful itinerant Caravana Metropolis – cinema în aer liber se oprește și în acest an la Tulcea, în spațiul de proiecție amenajat în Piața Civică. Între 9 și 14 iulie, de la ora 21:30, iubitorii filmului vor avea ocazia să vadă 6 dintre cele mai premiate și apreciate pelicule din ultimul an. Intrarea la proiecții este liberă în limita locurilor disponibile iar toate detaliile se găsesc pe Facebook și Instagram.

Selecția oficială este un program în cadrul căruia sunt reunite cele mai apreciate filme lansate în ultimul an, laureate sau nominalizate la festivalul de film de la Cannes, la Globurile de Aur, Premiile César și European Film Awards.

Citește în continuare „Caravana Metropolis revine la Tulcea între 9 și 14 iulie”

Actualitate

Filmele TIFF.23 se văd la București între 27 și 30 iunie

 

Filmele TIFF.23 se văd la București între 27 și 30 iunie

O selecție de 10 filme proiectate în cadrul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (14-24 iunie 2024, Cluj-Napoca), printre care și câștigătoarele celor mai importante premii, vor fi proiectate de joi, 27 iunie, până duminică, 30 iunie, la Cinema Elvire Popesco din București.

Citește în continuare „Filmele TIFF.23 se văd la București între 27 și 30 iunie”

Divertisment

[CP] „Harold și Creionul Fermecat” fac magie la cinema

 

 

 

Cam ar fi ca tot ce desenezi să devină realitate? Fascinant și înfricoșător deopotrivă, nu-i așa? I se întâmplă lui Harold, un puști care descoperă că tot ce conturează cu creionul lui mov prinde viață! Să fie un creion fermecat sau doar puterea imaginației? Vedem din 2 august 2024, la cinema, în noul film de aventuri și comedie „Harold și Creionul Fermecatprima ecranizare pentru marile ecrane a celebrei cărți pentru copii.

Citește în continuare „[CP] „Harold și Creionul Fermecat” fac magie la cinema”

Divertisment

The Walking Dead: Book of Carol, premieră mondială pe AMC

 

 

În paralel cu premiera americană, The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol se va difuza la AMC

După premiera din primăvară a primului sezon din Daryl Dixon, fanii nu vor trebui să aștepte prea mult pentru a se reîntâlni cu personajele lor preferate. The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol, cu Norman Reedus și Melissa McBride, va debuta – în premieră mondială – în Ungaria, România, Cehia, Bulgaria și Slovenia, simultan cu premiera americană, pe AMC. În plus, primul sezon al serialului Tales of the Walking Dead va fi difuzat tot pe acest post TV.  Citește în continuare „The Walking Dead: Book of Carol, premieră mondială pe AMC”

Divertisment

Peste 200 de evenimente în această vară la EFORIE COLORAT

 

 

Retro Party la Eforie Colorat. Sorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea Neagră

Eforie Colorat, powered by Kaufland România, propune peste 200 de evenimente, găzduite pe toată durata verii (1 iulie – 1 septembrie) de Grădina Cinemascop din Eforie Sud. * Artiștii Meri The Zu și Reinier Landwehr vor realiza o nouă lucrare murală monumentală la grădina de vară. * În perioada 1 august – 11 august, Festivalul Cinemascop dedică fiecare zi promovării culturii unui stat din Europa. * Warm-Up, pe 29 iunie, între orele 12.00 – 22.00, la Acuarela Bistro din București.

Citește în continuare „Peste 200 de evenimente în această vară la EFORIE COLORAT”

Divertisment

Jessica Chastain și Anne Hathaway în „Instinct de mamă”

 

 

Jessica Chastain și Anne Hathaway mizează pe „Instinct de mamă” doar la cinema

Laureate cu Premiul Oscar si celebre simboluri ale feminității, Jessica Chastain și Anne Hathaway se prezintă pe marile ecrane pentru prima dată în dublă postură de prietene și rivale în filmul „Instinct de mamă”, distribuit în cinematografe de Vertical Entertainment
Citește în continuare „Jessica Chastain și Anne Hathaway în „Instinct de mamă””

Actualitate

Filmul documentar AMAR va fi proiectat în penitenciare

 

De pe marile ecrane direct la închisoare!
Filmul documentar AMAR, regizat de Diana Gavra, va fi proiectat în penitenciarele din țară

 

După ce a putut fi văzut pe marile ecrane, filmul documentar AMAR ajunge și în închisori. Prima proiecție a avut deja loc la Penitenciarul Giurgiu, unde deținuții au putut discuta la finalul proiecției cu regizoarea Diana Gavra și Amar Răducanu, protagonistul filmului. Următoarele proiecții sunt programate la penitenciarele din Arad și Timișoara, urmând ca și alți deținuți din țară să poată urmări filmul în perioada următoare.

Citește în continuare „Filmul documentar AMAR va fi proiectat în penitenciare”

Creatii

Începe cel mai mare eveniment cultural din mediul rural

 

 

Al treilea sezon al Film în Sat, cel mai mare eveniment cultural din mediul rural debutează între 28 – 30 iunie la Rășinari, Sibiu

Festivalul de artă „Film în Sat”, imaginat de actorul Toma Cuzin, revine în 2024 cu un nou sezon de proiecții de filme românești și întâlniri cu echipele acestora, concerte, spectacole de teatru și ateliere de creație, toate cu acces gratuit. Localitatea în care debutează „Film în Sat” este Rășinari, în județul Sibiu, iar această primă ediție a festivalului va avea loc între 28 și 30 iunie, aducând locuitorilor din mediul rural trei zile de activități culturale și de invitați de seamă. După Rășinari, alte localități din țară se vor regăsi pe lista de evenimente a festivalului de artă.

Citește în continuare „Începe cel mai mare eveniment cultural din mediul rural”