Actualitate, Social, Tineri

2023: Cum să economisești bani pe produsele pentru animalul tău de companie

Spread the love

Animalele de companie sunt o parte importantă a vieții noastre, iar îngrijirea lor poate fi costisitoare. De la mâncare, la jucării și tot ce se află între aceste categorii, produsele pentru câini și pisici se pot aduna de la lună la lună. Din fericire, pet shop-urile online de azi oferă adesea reduceri, promoții și oferte pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să economisească bani, la fiecare coș de cumpărături. În acest articol, vom discuta despre cum să profitați de aceste trucuri și să economisiți bani la mâncarea sau articolele de îngrijire pentru animale de companie, în 2023.

  • Urmărește pet shop-urile preferate in retelele sociale sau prin newsletter

Magazinele de tip pet shop folosesc adesea platforme de social media precum Facebook, Instagram și TikTok pentru a-și promova reducerile și ofertele. Urmărind magazinele preferate pe rețelele sociale, poți fi la curent cu cele mai recente promoții ale acestora și poți fi primul care află despre noi oferte. Este posibil să prinzi chiar reduceri exclusive pe rețelele sociale care nu sunt promovate în altă parte. Vezi aici ofertele unui pet shop de renume, cu promoții săptămânale.

  • Profită de vânzări

Multe pet shop-uri oferă promoții în mod regulat, în special în timpul sărbătorilor precum Crăciunul, Paștele și Black Friday. Fiți cu ochii pe aceste reduceri și planificați-vă achizițiile conform acestor dăți din calendar.

  • Utilizați cupoane și coduri promoționale

Cupoanele și codurile promoționale sunt o altă modalitate de a economisi bani când vine vorba de mâncarea sau accesoriile pentru animalele de companie. Puteți găsi aceste cupoane în magazin sau online, sau abonându-vă la buletinele informative prin e-mail. Aceste coduri speciale pot oferi reduceri la anumite articole sau pot acorda un procentaj din întreaga achiziție.

  • Înscrieți-vă în programe de fidelitate

Multe magazine de animale de companie oferă programe de loialitate care oferă reduceri speciale, cupoane și oferte destinate doar membrilor. Aceste programe sunt de obicei gratuite și vă permit să acumulați puncte cu fiecare achiziție, care care pot fi valorificate pentru reduceri la achizițiile viitoare.

  • Cumpărați în cantități mai mari

Achiziționarea de cantități crescute este o altă modalitate de a economisi bani pe hrana sau articolele de ingrijire pentru animale de companie. Multe pet shop-uri oferă reduceri la cantități mari de alimente. De asemenea, puteți economisi bani la livrare comandând mai multe produse.

În concluzie, pet shop-urile de azi oferă o varietate de reduceri și oferte care îi pot ajuta pe proprietarii de animale de companie să economisească bani. Înscrieți-vă în programele de fidelitate, urmăriți ofertele online, profitați de reduceri, folosiți cupoane și coduri promoționale, cumpărați în cantități mai mari pentru a vă asigura că veți ieși mereu în câștig! Urmând aceste sfaturi, poți avea grijă de prietenii tăi necuvântători fără a-ți depăși bugetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *