ZEN FUSION – Atunci cand vrei sa combini vinuri fine din Europa cu delicatesuri exotice din Asia si America de Sud

Despre conceptul ZEN SUSHI  am mai vorbit in paginile acestui blog, dar simt nevoia sa revin asupra subiectului pentru ca meniul localului s-a diversificat, iar preparatele exotice din zona Asiei si Americii de Sud si-au gasit “sensul” alaturi de cupaje de vin europene din regiuni ale Italiei, Frantei sau Spaniei.

 Zen Fusion

Practic, Zen Fusion combina bucataria japoneza cu alte bucatarii celebre la nivel international, de la bucataria ciliana la cea peruana, de la bucataria asiatica la cewa europeana. Zen Fusion se reflecta in atmosfera intima, calda, in designul minimalist, in cupajele internationale de vin si plating-urile pline de culoare si savoare.

Experienta Zen in arta culinara pleaca de la premiza ca mancarea este mai buna atunci cand este preparata din cele mai proaspete ingrediente, atent selectionate. Calitatea si prospetimea ingredientelor, dar si talentul si priceperea bucatarilor ofera o experienta culinara de calitate pe care clientii o vor aprecia si o vor cauta mereu.

La ZEN Fusion, singurul lucru care se repeta este… excelenta dusa spre desavarsirea suprema, de la cele mai mici detalii de plating pana la modul in care sunt asezate elementele de decor din local.

 ZEN FUSION

Restaurantele Zen Sushi aduc clientilor ocazia de a savura preparate din bucataria japoneza si de a se bucura de servicii de calitate in oricare dintre locatiile sale prin respectarea traditiei japoneze si crearea unui atmosfere  zen.

ZEN FUSION

ZEN FUSION, un local recomandat de catre  Monica Munteanu, Denis Radu si Social Agenda

[Total: 1    Average: 5/5]

ZEN FUSION – Atunci cand vrei sa combini vinuri fine din Europa cu delicatesuri exotice din Asia si America de Sud on 12/10/2016 rated 5.0 of 5
This entry was posted in Caramida Zilei, Dezbracat de Blugi, Idei and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

1 Comment on "ZEN FUSION – Atunci cand vrei sa combini vinuri fine din Europa cu delicatesuri exotice din Asia si America de Sud"

Leave a Reply

Ama
Guest

Interesant! Iubesc combinatiile astea imposibile. Mancare japoneza cu vin european.

wpDiscuz