UPDATE – Galerie Foto! Balul Bobocilor Jean Monnet – SIMPLU, JackPOT si tinute ECO totul la SUPERLATIV!

Duminica, 14 noiembrie, s-a mai incheiat o saptamana de toamna calduroasa cu un bal de boboci de exceptie – Miss si Mister Boboc Jean Monnet, un bal cu mesaje puternice, un bal unde normalul a fost inlocuit de insolit, iar banalitatea a fost stearsa din vocabularul serii cu exuberanta si originalitatea costumelor concurentilor. Dar sa inceapa povestea…

Alejandro eco – Daca insumam costumele concurentelor cu lipsa costumelor concurentilor

Balul de la Jean Monnet a fost Exceptional de la inceput pana la final, mai exact de la intrare…Cum ajungeai in Fratelli Studios primeai cartele vodafone cu 1000 de minute in retea…iar la ceva vreme, cu gandul la Daniela Crudu, te intalneai face to face cu Razvan si Dani…pentru ca balul a fost animat in cel mai cool mod cu putinta de Razvan si Dani, doi sturlubatici care au promis ca marti la antena1 vor difuza imagini din bal…

Dupa oficialitatile de rigoare pe scena si-au facut intrarea magistrala concurentele toate in tinute originale, din materiale reciclabile…Si pentru ca baietii sa fie si mai eco, concurentii pentru titlul de Mister Jean Monnet au urcat pe scena in tinuta Alejandro – mai exact in colanti, bustul gol si bretele colorate… Voi reveni cu update-uri si galerii foto ca sa va amuzati!

Luna – Prima stea de pe cer

Una dintre cele mai gustate probe de catre public a fost proba de cultura generala, proba la care concurentii erau supusi tirurilor umoristice ale celor doi matinali – Razvan si Dani. Aici, printre altele, am aflat ca sarmalele se coc la cuptor sau ca luna este prima stea de pe cer…In rest show si voie buna:)

JACKPOT – Un pariu castigator

Inainte de show-ul SIMPLU, atmosfera a fost electrizata de JACKPOT care au stiut sa scoata publicul din starea de calm. Miscarile lor de popping, funk, looking si street-dance au dat pe spate si pe cei mai nestiutori ai acestui gen de dans. Pentru detalii o mostra video din alte concerte!

SIMPLU – pare simplu dar nu e usor!

Si ca totul sa fie spectaculos, SIMPLU – mai exact Smiley, Cerebel, Omul Negru si Piticu au facut un show de zile mari si au adus publicului tanar la cunostinta hit-uri si piese ale unor timpuri ceva apuse: – What is love – Haddaway, Shakie Stevens – This old House, rock and roll, Techotronic, SNAP si Michael Jackson, regele muzicii tuturor timpurilor.

Vom reveni cu galerii foto si alte informatii si nu uitati la anul sa nu mai ratati Balul Bobocilor din Jean Monnet.

PS: Atena ai facut o treaba grozava! FELICITARI tie si echipei tale pentru organizare!

Bogdan Daradan

This entry was posted in Caramida Zilei and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

128 Comments on "UPDATE – Galerie Foto! Balul Bobocilor Jean Monnet – SIMPLU, JackPOT si tinute ECO totul la SUPERLATIV!"

Leave a Reply

buy an essay
Guest

Hey Nick,Thanks for the tutorial.What’s the render pass that shows greyscale shadows before the final pass is applied?Also, I have a fun question. How would you make a simple glowing object that casts light onto nearby objects.For instance, how would you make one of the balls in your example glow like a light bulb?Cheers.

college essay writing help
Guest

Whoa, things just got a whole lot easier.

Samuel
Guest

Back in the day when the EU was being debated, and haivng read two well written opinions representing either side of the issue,I found a simple way into the truth. Who benefits? Since it was the government (socialist)types advocating EU, it could only mean the advancement of their power and the diminution of the citizen. The object of universality demands a “harmonization” of taxes, law, finaces, and money. They mean to eliminate, ironically, borders, and at the same time any reason to cross them. That is why they are so annoyed with Ireland. In America, we once called that Federalism.

1 24 25 26
wpDiscuz