E timpul sa incepi cu amenajarile interioare din locuinta ta!

Cât de legitime sunt alegerile tehnice atunci cand vorbim de geamuri, ferestre, tamplarie termopan, usi glisante sau usi din PVC pentru balcon? Sau, daca se intampla sa am probleme cu apa, cu tevile de baie, cu reamenajarea apartamentului? Ce scule sa folosesc? Ce burghie sunt bune? Ce diametru? Ce lungime? Cum arata aparatul perfect pentru nevoile mele? Cat de relevant este sa ai un plan de reamenajari interioare?

Sunt doar cateva din întrebarile care ne chinuie de multe zile, întrebari legitime la care speram să aflam raspunsuri rapide. Mai ales ca mai sunt cateva zile pana vine iarna si e important ca geamurile de la locuinta sa fie etanse si bine izolate caloric, iar usile de exterior si interior sa fie bine izolate si din materiale care sa pastreze caldura in interior.

➡ ganduri

De multe ori, acţionati de liberul arbitru, decidem nu neaparat ce e mai bine pentru noi. Poate o facem din orgoliu sau alte variatiuni pe tema dar de data asta chiar insist sa ma ascultati. Daca nu sunteti convinsi mergeti la fata locului si veti intelege singuri.

Incearca sa-ti imaginezi apartamentul ca pe ceva sfant, ca pe un sanctuar. Incearca sa-l vizualizezi din toate perspectivele energetice. E si el un ambient dincolo de a fi un apartament sau o casa si ca si ambient are un comportament organic. Prin urmare, daca privim locuinta ca pe ceva viu, ca pe un microsistem, riscam sa-l torturam prin masurile noastre prea spontane si fara baza in realitate.

Daca ne imaginam locuinta ca pe ceva viu, torturarea ei, a locuintei, metaforic vorbind, ne-ar apropia şi mai mult de animale sau Evul mediu. De exemplu, daca pentru noi, oamenii, stim sa alegem ceea ce e bine si corect, atunci cand vine vorba de locuinta noastra, de reparatii capitale, de amenajari interioare, de ce sa nu procedam la fel, de ca sa nu alegem materiale de calitate.

Avem nevoie de usi de interior, de usi de exterior, de usi pentru balcon, camere, living, de ce sa cautam materiale de proasta calitate?

➡ Dincolo de intrebari, dincolo de usile de interior

Alegerea unei usi glisante de interior este o solutie smart de organizare si de amenajare a casei tale, mai ales daca dispui de spatii mici. Confectionate din lemn sau sticla securizata, usile glisante sau culisante te ajuta sa economisesti spatiu, astfel, folosind aceste usi de interior, ai posibilitatea sa organizezi mai bine orice camera si sa creezi decoruri fascinante in casa ta.

In magazinul online eMenatwork, gasesti usi de interior glisante la preturi accesibile pentru a te bucura de beneficiile unei usi glisante direct la tine acasa. In plus, ai posibilitatea sa realizezi spatii luminoase si spatioase cu usi glisante din sticla. Aceste usi de interior culisante ofera camerei personalitate si iti permite sa separi ocazional anumite spatii, cum ar fi bucataria de sufragerie in momentul cand gatesti.

Daca locuinta ta se bucura de cat mai multa lumina naturala, atunci poti sa alegi usi de interior de sticla, pentru o mai buna luminozitate. Pentru dormitor si baie poti alege usi glisante din lemn pentru a-ti oferi discretia necesara. De asemenea, eMenatwork ofera clientilor sai si usi de interior clasice pentru a-si amenaja casa asa cum isi doresc indiferent de preferinte.

Oricat de grea sau urata ar fi casa unde locuim cand nu suntem la servici, la distractie, acasa la parinti, nu trebuie sa lasam nicio urmă de regret, indiferent cât de greu ne-ar fi sa umblam la consoliderarea casei care ne intereseaza.

In viata noastra, ca si atunci cand vorbim de alimentatie si haine, si cand vine vorba de amenajari interioare, de locuinta noastra, trebuie sa punem accent pe calitate.

[Total: 1    Average: 5/5]

E timpul sa incepi cu amenajarile interioare din locuinta ta! on 21/05/2017 rated 4.9 of 5
This entry was posted in Idei and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Leave a Reply

wpDiscuz