DAU o invitatie dubla la Concertul Anului – KINGS OF LEON

UPDATE – Castigator invitatie dubla – Olimpia Nicolae. Rezultat random.org. Primul comment a fost notat cu cifra 1, ultimul comment, dupa ora postarii, a fost notat cu cifra 16.

radno

Astept datele castigatoarei pana vineri, 16.06.2017, pe  adresa presainblugi2014@gmail.com.

„Vodafone iti aduce cel mai tare concert al verii. Mai mult, cu ocazia aniversarii de 20 de ani a Vodafone Romania, clientii au 20% discount la bilete in magazinele Vodafone (harta aici: https://www.vodafone.ro/kingsofleon”.

concurs KIngsOFleon

➡ VODAFONE ofera net gratuit in ziua evenimentului

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani, Vodafone Romania ofera internet nelimitat si gratuit pe Arena Nationala pe toata durata concertului Kings of Leon din Bucuresti. De asemenea, vizitatorii paginii de Facebook a Vodafone Romania vor putea urmari sambata, 17 iunie, transmisiuni cu momente inedite de la cel mai mare concert al verii, precum si fragmente din concertul de deschidere al artistei LP.

 Pana in ziua concertului, clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete cu 20% discount, indiferent de categorie, in peste 100 de magazine ale operatorului din toata tara. Harta magazinelor este disponibila pe www.vodafone.ro/kingsofleon.

Totodata, pana pe 16 iunie, utilizatorii MyVodafone au sansa de a castiga zilnic invitatii in cadrul concursului organizat in aplicatie si de a ajunge la cel mai mare concert al verii.

➡ CONCURS FULGER!

Perioada – 13.06.2017, ora 23:59 – 14.06.2017, ora 17:59.

Castigatorul/oarea va fi anuntat/a pana cel tarziu in data de 14.06.2017, ora 19.

Persoana respectiva va fi desemnata prin random.org. Dupa anuntarea numelui, are la dispozitie 24 de ore pentru a trimite la adresa presainblugi2014@gmail.com datele complete.

Invitatia va fi trimisa pe e-mail in format electronic.

TASK – Pentru a intra in concurs am nevoie de un comentariu in care sa povestiti o intamplare legata de un telefon si un concert la care ati fost. Ati pierdut telefonul, a fost furat, l-a luat apa la Electric Castle sau poate l-ati folosit pe post de proiectil si l-ati aruncat intr-un bodyguard, orice va trece prin cap, orice intamplare.

Daca va place concursul, puteti sa va anuntati si prietenii pe facebook sau pe alte retele de socializare.

audience-868074_1920

➡ Cine sunt cei de la KINGS OF LEON?

Kings of Leon este o formație rock americană, fondată în Nashville, Tennessee, în 1999. Formația constă din frații Anthony Caleb Followill (născut în 14 ianuarie 1982, vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (născut în 26 iunie 1979, baterie, percuție, vocal) și Michael Jared Followill (născut ăn 20 noiembrie 1986, chitară bas, back vocal), și vărul lor Cameron Matthew Followill (născut în 10 septembrie 1984, chitară, back vocal).

Stilul trupei îmbină stiluri ca garage rock, hard rock și alternative rock. Până în prezent trupa a lansat 6 albume. Numele trupei vine de la numele tatălui și bunicului lui Nathan, Caleb și Jared – Leon.

Formația a căpătat succesul inițial în Marea Britanie, cu 9 single-uri în Top 40 UK Singles Chart, două Premii BRIT câștigate în 2008, și toate cele trei albume ale formației de la acel moment fiind în top 5 UK Albums Chart.

Cel de-al treilea album al lor, Because of the Times, de asemenea a atins poziția #1. După lansarea Only by the Night în septembrie 2008, formația a obținut succes și în Statele Unite. Single-urile “Sex on Fire“, “Use Somebody” și “Notion” s-a clasat toate pe poziția #1 în topul ”Hot Modern Rock Tracks”. Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite, și a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia, fiind certificat cu platină de nouă ori.

Si, in final, piesa mea preferata de la KINGS OF LEON.

DAU o invitatie dubla la Concertul Anului – KINGS OF LEON on 14/06/2017 rated 4.9 of 5
This entry was posted in Caramida Zilei, Divertisment, Muzica and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

16 Comments on "DAU o invitatie dubla la Concertul Anului – KINGS OF LEON"

Leave a Reply

nicolae olimpia
Guest

Heeeiii…Cum trec anii. Eram acum multi ani la un concert Iris, cu surioara mea Aura si eram chiar in fata scenei. La un moment dat am scos telefonul, era un telefon NOKIA cu camera foto, un telefon super smecher la acea vreme si am incercat sa filmez. La un moment dat, nu stiu cum s-a dezechilibrat un chitarist si mi-a atins telefonul cu instrumentul. Eu m-am dezechilibrat si telefonul s-a spart bine. Din fericire memoria nu i-a fost afectata si am putut sa descarc pozele de atunci.

wpDiscuz