Cum să te pregătești de frig

Da, știu, încă e toamnă pe calendar și un fel de primăvară târzie sau timpurie în termometru. Dar distracția asta nu va mai ține mult, maxim o săptămână și apoi ce te faci, cum o să te lupți cu frigul din apartamente?

descărcare

Mulți oameni cred că e suficient să ai blocul anvelopat și umplut de termopane, dar lucrurile sunt un pic mai complexe și am să explic.

În cazul blocurilor racordate în rețeaua RADET, anveloparea exterioară NU e totul. Prin urmare, pentru siguranta si un plus de confort ar fi bine sa instalam unul dintre zecile de modele de centrale si cazane pe lemne.

Indiferent ca vorbim de modele centrale pe lemne de import sau centrale termice pe lemne branduri autohtone, dincolo de argumentul de tip pret centrala termica pe lemne, trebuie sa ne asiguram ca gasim un magazin instalatii – RoInstalatii relevant pentru dorintele noastre.

7557_2139_prd

➡ De ce e relevant locul de unde achizitionam centrala?

Magazinul online roinstalatii.ro este operat de catre SC CREATIV TOOLS SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J40/10863/2009, avand CUI RO26199218, cu sediul in Bucuresti, Str. Verdetei nr. 12, Sector 3.
Societatea este specializata si orientata in vanzarea unei largi game de instalatii termice si sanitare, obiectivul fiind dintotdeauna acela de a le oferi clientilor cele mai noi si profesioniste solutii in domeniu. Brandul online are un background relevant de recomandari pentru ca au in portofoliu marci de renume din domeniul instalatiilor, iar calitatea produselor pe care le comercializeaza reprezinta cartea lor de vizita.

7332_184_prd

➡ Cand frigul incepe cu o poveste…

Privesc cum fulgii de zapada ating usor pamantul, topindu-se unul cate unul. Un zgomot infernal se aude de afara: traficul!Bun venit in orasul meu. Mai sunt cateva zile pana se termina luna octombrie si  deja ninge incontinuu de 3 zile. Oamenii devin nervosi: claxoane si tipete pretutindeni. Vreau sa fug, sa ma ascund acolo unde nimeni nu ma poate gasii. Imi imaginez adesea acest semineu batran, care ma incalzeste atunci cand afara este frig. Numai ca la bloc nu poate fi vorba de semineu… Din pacate. Peisajul s-a schimbat! In fata mea, apar niste varfuri ascutite, acoperite cu o patura alba. Clar nu mai sunt acolo. Deja ma gandesc la prima intalnire dintre mine si ea. Acasa nu pot sa mai stau de frig.

Am iesit afara. O privesc in ochii si o recunosc.Este ea. Imi intinde o cana mare de ceai si se aseaza langa mine. Buzele ei se apropie timid de obrazul meu, ma saruta incet, apoi imi sopteste: “Multumesc! Esti perfect”

In surdina, muzica se aude frumos. Imi intinde o mana si ne ridicam pentru a ne lasa purtati de frig. Imi proptesc mana pe umarul ei, iar ea imi atinge delicat fata din nou. Imi strange cealalta mana, astfel incat reuseste sa ma faca atenta la ea, la ceea ce ni se intampla noua. Suntem atat de apropiati incat ii simt fiecare bataie a inimii, caldura emanata de corpurile noastre se impleteste la fel de frumos, precum doua fire de ata. Imi sopteste ceva la ureche; ii aud respiratia intretaiata, ii simt teama in glas, ma regasesc in tot…”

Dar nu te mai retin. Cred ca ai inteles si singur. Discutam dupa ce faci achizitiile de care ai nevoie. Indiferent ca vorbim de centrale pe lemne, de centrale termice pe lemne, dincolo de orice pret centrala termica pe lemne, important e sa gasim exact acel magazin instalatii care ne satisface si cele mai complexe exigente. Pe curand si o iarna calduroasa!

252_191_prd

 

[Total: 1    Average: 5/5]

Cum să te pregătești de frig on 04/09/2016 rated 4.9 of 5
This entry was posted in Idei and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

1 Comment on "Cum să te pregătești de frig"

Leave a Reply

Bianca Dobrescu
Guest

Imagini drăguţe, exprimare simplistă, uneori scârţâie, nimic nou sub soare:)..
Mi-a plăcut ”căldura corpurilor se împleteşte precum două fire de aţă”.. :)

wpDiscuz