Calator in viata, calator in TIMP…Turist de cursa lunga…FOTO si VIDEO!

IUNIE 2013

IASI – judet IASI

Despre acest oras, ce sa va spun…Nu prea multe pentru ca l-am vizitat intr-un moment special…Nu pentru mine ci pentru o fosta colega de breasla…S-a maritat si am fost si eu acolo:) O nunta de poveste! Lautari moderni mascati in DJ, au stiut ce muzica sa puna, o atmosfera super si un vin ca sufletul de bun…Doua instantanee…Cu mireasa si cu surioara miresei…restul e can-can:))


 

 

 

 

 

 

 

Repere pentru 2014

In anul care vine mi-am propus sa calatoresc si mai mult si, mai mult decat atat, vreau sa calatoresc pe “afara”…Pentru ca anul incepe cu luna ianuarie, o luna de iarna excelenta pentru schi si alte sporturi de sezon, am sa aleg ca destinatie AUSTRIA. Dar inainte de a va povesti despre proiecte 2014, trebuie sa va dezvalui un secret…Am un partener de incredere in materie de turism extern si el se numeste travelfan.ro, pentru ca cu el, orice proiect de calatorie se termina cu o distractie de pomina.

 Ianuarie 2014

KAPRUN – Austria

Statiunea Kaprun face parte din regiunea Salzburgerland si este situata la o altitudine de 786 metri. Ofera multilple facilitati de cazare, recreere si practicare a sporturilor de iarna. Beneficiaza de un domeniu schiabil generos, de aproximativ 138 km de piste (toate categoriile). Cea mai apropiata gara, pentru cei care se deplaseaza cu trenul, este Zell am See (aprox 8 km). Mai multe detalii aici!

 

 

IUNIE-IULIE 2013

MIAMI – FORT LAUDERDALE – NASSAU (BAHAMAS) – CHARLOTTE AMALIA (ST. THOMAS) – PHILIPSBURG (ST. MAARTEN)

Si ca anul sa fie periculos, vreau o vara extrema si MEGA SUPER EXOTICA…Dupa experienta virtuala cu jocul Assassin Creed, vreau o croaziera in CARAIBE…Tot cu TravelFan.

In final, un clip epic, simbolul calatoriei eterne…BANEASA din AVION! Clip realizat in 2009, cand am ajuns la Paris.  Toate bagajele sus si la drum…Ne vedem la anul!

 

 

 

RELATED POST

1. http://presainblugi.com/si-sunt-balcanic-si-imi-place-sa-dansez-foto-si-video/

2. 4. http://presainblugi.com/si-schimb-prefixul-30-de-ani-de-viata-de-emotii-de-realizari-de-bucurii-de-tot-foto-si-video/

This entry was posted in Caramida Zilei and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

5 Comments on "Calator in viata, calator in TIMP…Turist de cursa lunga…FOTO si VIDEO!"

Leave a Reply

Brianna Mullen
Guest
Surse diferite dau ca an de construcție a bisericii de lemn din satul Poiana de Jos, cu hramul Sfântul Nicolae , original și autentic document de istorie și arhitectură, anii 1737 și 1746 . Pisania bisericii, rescrisă în anul 2000 când aceasta a fost strămutată la Slobozia, menționează ca an al înălțării 1737 , ctitor fiind boier Răducan Târcă cu familia sa. Este construită din bârne de stejar (surprinzător pentru această zonă, unde bisericile se făceau la acea vreme din nuiele împletite), acestea fiind suprapuse orizontal și îmbinate la capete în cheotori. Toată lucrarea a fost executată din bardă și… Read more »
Geo
Guest

Multa bafta in 2014 si tot ce iti propui sa se realizeze,te pup

Natural
Guest

Presimt eu ca nici in 2014 nu te vei plictisi :) Spor!

wpDiscuz