Avantajele aduse de achizitionarea unei garsoniere Maurer-Residence

Nu trebuie sa fiti neaparat din Brasov sau din Sibiu pentru a auzi de Maurer Imobiliare. Acesta este un dezvoltator imobiliar de top din Romania, care s-a axat recent pe astfel de proiecte in locatiile mentionate mai sus. Oferind un numar de 750 de locuinte, extrem de bine compartimentate, echipa maurer-residence.ro are in vedere, inainte de orice, multumirea pe deplin a clientilor care isi doresc sa achizitioneze un imobil.

maurer-residence_5

Atunci cand vine vorba despre o persoana care vrea sa locuiasca singura sau despre un cuplu proaspat casatorit, alegerea perfecta consta in achizitia unei garsoniere. Intrucat blocurile construite in trecut erau gandite in asa fel incat sa cuprinda cat mai multe imobile, insa nu ofereau locatarilor prea mult spatiu din punctul de vedere al compartimentarii incaperilor, Maurer Imobiliare vine cu noutatea in acest sens, focusandu-se pe spatii cat mai eficient asamblate astfel incat orice familie sau persoana sa se poata considera pe deplin acasa.

Care sunt beneficiile oferite de achizitia de garsoniere Maurer-Residence?

Atunci cand vine vorba despre astfel de imobile, majoritatea persoanelor au tendinta de a le subaprecia din punctul de vedere al spatiului oferit, insa aceste aspecte sunt valabile in cazul blocurilor vechi. Proiectele imobiliare de la maurer-residence.ro au in vedere un grad de confort garantat tuturor celor care considera ca un apartament cu doua sau trei camere este ori o achizitie prea costisitoare, ori presupune prea mult spatiu ce nu va fi folosit.

Asadar, pentru persoanele care doresc sa aiba in final o locuinta proprie, optarea pentru garsoniere Maurer-Residence este alegerea perfecta:

  • Pretul practicat de acest dezoltator imobiliar de top este intotdeauna unul corect, fiind corelat cu un nivel calitativ inalt si reflectand realitatea: nu este o noutate faptul ca unele persoane viseaza intreaga viata la achizitia unei locuinte proprii, insa cei care au ocazia sa faca acest pas trebuie sa selecteze variantele si in functie de costurile implicate.

  • Imobilele sunt noi, la fel si instalatiile sanitare si electrice: acest aspect prezinta o mare importanta, mai ales ca defectarea lor implica o serie de costuri semnificative si timp irosit. De obicei, persoanele aflate in cautarea unui imobil se feresc de blocurile vechi tocmai din dorinta de a evita neplaceri ce tin de instalatiile sanitare sau electrice.

  • Locatii de top: atunci cand achizitionezi o locuinta, aceasta alegere poate presupune sa iei in calcul ca urmeaza sa locuiesti chiar si o viata intreaga in imobilul respectiv, de aceea criteriile de selectie difera fata de cautarea unei locatii de inchiriere. Asadar, zona in care este amplasat imobilul trebuie sa fie in apropierea statiilor de transport locale, in apropierea magazinelor sau in imediata vecinatate a job-ului. Din acest punct de vedere, proiectele Maurer Imobiliare beneficiaza de zone de top, dupa cum se poate remarca si pe site-ul maurer-residence.ro.

  • Imobile spatioase: categoria de garsoniere Maurer-Residence redefineste intru-totul ideea de garsoniera, intrucat persoanele interesate de acestea pot sa observe cat de spatioase sunt, cuprinzand: camera de zi, bucatarie, baie, hol sau spatiu de depozitare si un balcon.

  • Solutii diverse privind modalitatile de plata: indiferent daca se doreste plata integrala, plata in doua sau trei transe sau se cauta un sistem de rate la dezvoltator, imobilul mult dorit poate fi al dumneavoastra pe o cale mult mai amiabila comparativ cu achizitionarea de la vechii proprietari, in cazul blocurilor vechi.

Aspectele mentionate mai sus reprezinta doar o parte dintre beneficiile aduse de achizitionarea unei garsoniere Maurer-Residence. Persoanele interesate de a-si indeplini visul unei locuinte proprii pot accesa pagina online maurer-residence.ro, astfel incat sa se convinga de avantajele proiectelor dezvoltate, precum si sa solicite mai multe informatii de la reprezentantii acestei companii de top.

Avantajele aduse de achizitionarea unei garsoniere Maurer-Residence on 13/04/2017 rated 5.0 of 5
This entry was posted in Idei and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Leave a Reply

wpDiscuz