ADEVARUL despre ELODIA! O manipulare grosolană pentru prostimea poporului. Cititi adevarul aici!

Dragos Stanca ne împărtăşeşte pe blogul personal o teorie care e mai mult decât veridică. Citiţi şi gândiţi ce înseamnă manipularea…

Pe sora suedeza a Elodiei o cheama Marika, si show-ul tv „Adevarul despre Marika” (poreclit „alternate reality game”) difuzat de… televiziunea publica (!) suedeza, SVT, a rupt audientele. Si, in plus, a mai luat si un premiu Emmy, pentru “Best Interactive TV service”. Tare asta cu „service”, nu?:)

Ok, si? Care e stirea?

Stirea e o poveste aflata zilele acestea de la un creativ de top din Romania, care mi-a povestit un concept – pe care l-as cataloga aproape (am zis aproape!) genial. Este vorba de o idee de lansare pentru un nou tabloid.

Proiectul suna cam asa: Dan Diaconescu urma sa faca o serie de emisiuni in care lovea in dreapta si in stanga, de la mafia petrolului la lumea interlopa, pana la masonerie. Urmand, ca ulterior, sa fie rapit spectaculos si sa dispara vreo doua luni.

In acest timp, logic, OTV facea super show, tabloidul urma sa se lanseze si, surpriza, sa fie primul si singurul care, alaturi de OTV urma sa ia legatura cu rapitul Danut. Inregistrari video cu cagulati, zvonuri ca ar fi fost executat, tot tacamul. Sky is the limit!” CITESTE AICI ARTICOLUL COMPLET

Filmul din Suedia aici

This entry was posted in Social and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

3 Comments on "ADEVARUL despre ELODIA! O manipulare grosolană pentru prostimea poporului. Cititi adevarul aici!"

Leave a Reply

Andi
Guest

daa, e o idee pe masura lui diaconescu! halal :))

alexxutzu
Guest

m-am saturat de tot circul asta cu Elodia, nu s-a vorbit despre revolutie cat se vorbeste despre Elodia acum…

geo
Guest

interesant….chiar atat de departe se poate ajunge?

wpDiscuz